Chubby zoekt pijp en neuk sletje

Prijs:
Gratis
Sinds:
18-02-2021
Plaats:
Den Haag
Adverteerder:
Marco
Telefoon:
Website:
Beschrijving:
Ben jij een lekker geile onbehaarde onbesneden vrouwelijk uitziende jongen/man? Geil jij op stevig gebouwde behaarde botergeile vijftigers? Lees dan verder.

Ik ben dus een stevig (chubby) gebouwde 53 jarige gehuwde 100% biseksuele man die al lang op zoek is naar een leuke jongen/man/trav/trans om een vaste vriendschap mee op te bouwen met veel geile seks.

Mijn stats
Ik ben 1.92 lang, stevig gebouwd, behaard, snor en brildragend. Ik heb een flinke onbesneden pik van 20cm die lekker veel kan spuiten. Ik hou van lekker vrijen met tongzoenen, elkaar pijpen, neuken en meer...

Mijn voorkeur gaat uit naar een leuke het liefst onbehaarde man/jongen/trav/trans leeftijd is niet zo belangrijk die net als ik onbesneden en lekker potent is. Wat vrouwelijke en/of gay types hebben mijn voorkeur. Het lijkt me helemaal geil als je een travestiet of transgender bent.

Ik ben gehuwd en mijn echtgenote is op de hoogte van mijn biseksualiteit. Zij vindt het een opwindende gedachte om mij met een jongen/man/trav te zien spelen. Voor mij is het echter belangrijk dat er tussen jou en mij een (geile) klik is voordat ik jou aan haar voorstel.

Zoals ik al eerder zei vind ik het ook belangrijk om een leuke vriendschap op te bouwen. Ik ben zelfstandig ondernemer in de ict en mijn grootste hobby's (na seks) zijn het bouwen van websites en programmeren mijn nieuwste project kun je vinden op sexbookvilla.com. Ik zou het leuk vinden als jij daar ook interesse in hebt.

Ik wil graag eerst kennis met je maken via WhatsApp, email of als je dat leuk vind kun je mij ook leren kennen via mijn website op sexclubsocial punt com ik heb ook KIKmessenger: marco_bi51. Als er een klik is elkaar in een later stadium ontmoeten. Je moet mij wel kunnen ontvangen of een plek weten waar we ongestoord met elkaar kunnen spelen. Heel af en toe als mijn vrouw op stap is met vriendinnen kan ik wel ontvangen.

Heb je na het lezen van mijn advertentie interesse? Laat dan eens wat van je horen vertel wie je bent waar jij zoal van houdt en stuur foto en of video mee.
Tot gauw
Reageer

Reactieformulier

Klachtenformulier

Een klacht indienen over deze advertentie